Σίγουρα σου αρέσει να κάνεις σχέση με μια γυναίκα που έχει ανατραφεί να αγαπά και να σέβεται τους οικογενειακούς θεσμούς. Πού και πώς όμως θα μπορέσεις να την ανακαλύψεις;

Αν θέλεις να γνωρίσεις μια Ουκρανή γυναίκα εκ του φυσικού από την αρχή σίγουρα θα πρέπει να ανακαλύψεις την τοπική ουκρανική κοινότητα στην πόλη που ζεις. Ψάξε στο facebook για την πλησιέστερη σε σένα ουκρανική ή ρωσική κοινότητα και ζήτα να γίνεις μέλος της. Μέσα από την επικοινωνία με τα άτομα θα μπορέσεις σιγά σιγά να γνωρίσεις κόσμο και να προχωρήσεις και σε φυσική εμφάνιση την επόμενη φορά που θα οργανώσουν μια εκδήλωση. Μάθε τα μέρη που κάνουν διακοπές οι Ουκρανές γυναίκες στην Ελλάδα και πέρασε την άδειά σου κι εσύ στα μέρη αυτά. Οι Ουκρανές αρέσκονται να γυμνάζονται έτσι πιθανόν το γυμναστήριο να είναι ένα μέρος που να μπορείς να συναντήσεις κορίτσια από την Ουκρανία. Ρώτα στην πόλη σου για εστιατόρια ή καφετέριες που προτιμούν οι Ουκρανές και άρχισε να συχνάζεις και εσύ εκεί. Αν γνωρίζεις ότι η σερβιτόρα στην καφετέρια είναι Ουκρανή, ή ότι μια Ουκρανή κοπέλα εργάζεται σε ένα μαγαζί που γνωρίζεις, επιδίωξε να πιάσεις γνωριμία μαζί της. Η προσωπική φιλική επαφή και το ενδιαφέρον σου να μάθεις περισσότερα για τον ουκρανικό τρόπο ζωής και τα έθιμά τους θα σε κάνει υποψήφιο για να μπεις στην κοινότητά τους και να γνωρίσεις  κορίτσια. Ζήτα ακόμη από το φίλο σου που είναι παντρεμένος με Ουκρανή, να ενθαρρύνει τη γυναίκα του να σε συστήσει στις φίλες και συντοπίτισσές της ή αν έχεις τη δυνατότητα κάνε ένα ταξίδι στην Ουκρανία και γνώρισε τις γυναίκες στον τόπο τους.

Αν δεν έχεις τον τρόπο να κάνεις κάποιο από όλα τα παραπάνω η επιλογή ενός γραφείου γνωριμιών με κορίτσια από την Ουκρανία ίσως είναι για σένα η κατάλληλη επιλογή.  Είτε δωρεάν είτε καταβάλλοντας ένα μικρό αντίτιμο μπορείς να έχεις πρόσβαση σε ένα διαρκώς ανανεούμενο σύνολο από προφίλ Ουκρανών γυναικών. Όσο πιο σοβαρό είναι το γραφείο τόσο μεγαλύτερος έλεγχος γίνεται στα στοιχεία των χρηστών κάτι το οποίο θα πρέπει να σε απασχολεί αν ψάχνεις για μία σοβαρή δέσμευση. Αν επιλέξεις παρόλα αυτά ένα γραφείο δωρεάν γνωριμιών ψάξε στα ονόματα αυτά που είναι σλαυϊκά (Σάσα, Τάνια, Ιρίνα,Όλγα) και παρατήρησε αν η γυναίκα είναι προσεγμένη στην εμφάνιση. Οι Ουκρανές γυναίκες δεν είναι πάντα ψηλές, ξανθιές, γαλανομάτες, τα χρώματά τους μπορεί να είναι και καστανά.

Μην απογοητεύεσαι και να θυμάσαι ότι όποιος ψάχνει στο τέλος βρίσκει.